Categorieën
Superparel kortingsregeling Maandactie Griffin Cadeaubon
Nieuwsbrief
* E-mail adres
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy gelezen en ga hiermee akkoord
Aanmelden Afmelden
Wie is Superparel.nl?

Superparel.nl
Emmastraat 52
6245 HZ Eijsden
Nederland
tel: +31 (0)43-4091276; bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17 uur.
mail: mail@superparel.nl

KvK nummer: 14095778
 

Wie is Superparel.nl?

Veel mensen vertellen mij dat ze het leuk vinden om te weten wie de vrouw achter Superparel.nl is, vandaar een klein verhaaltje over wie ik ben.

Ik ben Bettine Rikers (1955) en ben geboren en getogen in Maastricht. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, die op zichzelf wonen.
Naast mijn werk heb ik altijd al creatieve hobby’s gehad. Zo heb ik in het verleden veel kleren genaaid, wandstukken gemaakt en op een gegeven moment ben ik sieraden zelf gaan maken. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in parels en half-edelstenen!

Om sieraden te kunnen maken, moest ik parels, kralen en half-edelstenen inkopen en dat onderhandelen en contacten leggen, ging ik steeds leuker vinden.
Al snel kwam ik erachter dat er meer mensen op zoek waren naar parels en dergelijke, maar niet de contacten hadden. Op die manier werd Superparel.nl geboren.

  

Na een paar jaar dit via Ebay te hebben gedaan, besloot ik dat het tijd werd voor mijn eigen webshop. In het begin kon ik dit goed combineren met mijn andere baan. Echter, na een tijdje begon Superparel.nl echt druk te worden naast mijn andere werk. Ook vond ik werken voor mijn eigen bedrijfje veel leuker. Het contact met klanten, goede producten zoeken en leveren, een goede service bieden en ……  dat gaf me veel positieve energie!

Ik besloot te stoppen met werken en me fulltime met Superparel.nl bezig te gaan houden en een jaar uit te proberen hoe dat ging. Gelukkig ging dat heel goed en heb ik er mijn beroep van kunnen maken!
Behalve winkelen in de webshop, is het nu ook mogelijk om (op afspraak) in mijn ‘winkeltje’ te komen kijken en kennis te komen maken.

Ik heb er enorm veel plezier in en hoop dus nog lang voor mooie producten en service te kunnen zorgen!

Superparel.nl is telefonisch bereikbaar onder nummer (+31) (0)43 - 4091276, op werkdagen van 8.30 - 18 uur.

Bettine

Superparel.nl