Categorieën
Superparel kortingsregeling Maandactie Griffin Cadeaubon
Nieuwsbrief
* E-mail adres
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy gelezen en ga hiermee akkoord
Aanmelden Afmelden
Workshop Parelknopen

Regelmatig organiseert Superparel.nl een workshop parelknopen.

Onze ervaren parelknoopster Suzan brengt jullie de beginselen bij van het parelknopen met pincet en geeft niet alleen uitleg over de techniek van het knopen, maar laat ook zien hoe de parelketting mooi afgewerkt kan worden met een slot.

De workshop parelknopen duurt ongeveer 3 uur.  U wordt ontvangen met Limburgse gastvrijheid onder het genot van een kopje koffie of thee met heerlijke Limburgse vlaai.  De kosten van de workshop bedragen  € 39,50 per persoon en is inclusief materiaal, zoals parels van +/-  8 mm, zijdedraad,  zilveren slot , oogjes en gebruik van een pareltang.

U kunt ook kiezen uit meerdere soorten parels. Er liggen meerdere strengen parels klaar, waaruit u zelf uw keuze kunt maken.

Aan het eind van de avond ligt er voor iedereen een leuke attentie klaar. Bij aankopen die middag ontvangt u 10% korting.

Bent u op zoek naar een leuke groepsactiviteit met bv een vriendinnen- of hobbyclubje, dan kunnen wij een workshop speciaal voor uw groep inplannen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze eerstvolgende workshop staat gepland op: maandag 6 mei  2019, om 13.00 uur.
Maximaal aantal deelnemers: 6 personen

U kunt zich aanmelden via mail@superparel.nl

Onze workshop wordt gegeven op ons adres:

Superparel.nl
Emmastraat 52
6245 HZ Eijsden
Telefoon: 043-4091276

 Impressie workshop parelknopen 29 oktober 2018